Trump kan väl ägna sig åt träning istället

Publicerat

När jag gick längs med vattnet idag blev en känd kunskap plötsligt levande i mitt liv.

Om man ska rädda världen måste man kunna leda sig själv. Det är just det jag arbetar med här.
Det viktigaste för mig just nu är de personer som på ett äkta sätt bryr sig om mig och jag har nära – och min hälsa. För att det ska funka behöver göra det jag måste. Ibland är det att t ex att börja träna, vid ett annat tillfälle kan det vara att anpassa mig, ta ett jobbigt samtal, eller att leva som jag lär.

Frågan kring personligt ledarskap fick mig att tänka på Trump. Han skulle göra mer nytta för mig och världen om även han tog hand om sig själv, började träna och tog hand om sin familj istället.
Men det finns inget ont som har något gott med sig. Efter att Trump blivit president har ledande personer och människor världen över börjat tala om vad som är viktigt i livet och kärnvärdena i samhället och mellan människor. Att vi börjar prata om det som vi tidigare kanske tagit så för givet. Att vi pratar om den grund vi står på och kärnan i de värden för att vi ska kunna leva tillsammans. Det är nu vi ska säga de orden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *