Nytt! Samtalsserie om Människorna och klimatet.

Publicerat

Klimatfrågan har engagerat mig i decennier men nu måste vi arbeta snabbare i frågan om vi ska ha ska kunna leva på vår fina planet. Vi måste hitta ett nytt sätt att att leva och arbeta på som, inte är på bekostnad av människor och naturen. Tänk bara på vår enorma överkonsumtion.

Detta låter dystert men genom att samtala och samverka med andra kan vi få kraft att skapa det liv vi vill ha. Jag är beslutsam om att vi måste hitta nya sätt att leva på och jag är vetgirig och nyfiken.

Jag måste få prata om det som känns som det viktigaste för mig och det är om människorna och klimatet. Nu filmar jag samtal som handlar om just detta och samtalsserien heter – Människorna och klimatet.

Varje samtal är ca 15 minuter långt.
En förkortad version kommer att finnas på min instagram också.

Avsnitt 1. Samtal med Jan Boström. Ledarskapskonsult och ordförande i Hammarby Sjöstadsförening. Den läggs ut 20 augusti.